Ringar för livets största ögonblick

 

Allt för den stora dagen

Den stora dagen. Det dagen vi alla längtar efter och drömmer om. Ja ni förstår nog vad jag menar – dagen då någon ställer sig på knä och ställer oss den stora frågan. Dagen då någon friar till oss. Den dagen och allt runt den vill man ska vara perfekt. Självklart måste då även ringen vi får vara perfekt. Silver eller guld, stor eller liten, diamant eller inte – det finns så många olika val och beslut. Om du frågar mig så ska det vara guld och många diamanter, men sen är jag inte heller den simplaste. Som tur är finns det idag ett oändligt stort utbud av ringar i alla möjliga olika stilar och färger. Ett varmt tips är Albrekts Guld, de har fina ringar för alla olika smaker och prisklasser. Allt från simpla ringar till ett bra pris till exklusiva ringar i guld och diamant för flera tusen kronor. 

 

Ringar till förlovning

Diamantring i 18K guldNär det väl är dags att ställa den stora frågan så behövs som sagt den perfekta ringen. Albrekts Guld har ett stort utbud av förlovningsringar i alla olika prisklasser. Förlovningsringen ska vara den största och ståtligaste av de två ringarna, och gärna prydas av en vacker diamant. Här är ett exempel på en vacker förlovningsring från Albrekts Guld.

 

Ringar till vigsel

När man väl står där uppe på altaret och ska vigas så vill man självfallet också ha en vacker ring att kunna trä på sin kärestas finger. Vigselringen ska vara den simplare av de två ringarna, och ska komplettera förlovningsringen fint. Här är ett exempel på perfekt vigselring från Albrekts Guld, såväl stilren som vacker!

 

 

Var tjejs bästa vän

Diamanter är sannerligen var tjejs bästa vän precis som bröllopsklänningen, det är svårt att förneka. Jag tror att det är något med det skimrande, nästan bländade, som diamanter utstrålar. Dessutom så känns det så lyxigt och exklusivt. En simpel guldring blir genast mycket vackrare och mer unik när den pryds med lite diamanter. Tål din plånbok det så rekommenderar jag definitivt att slå till och köpa en förlovningsring prydd med äkta diamanter. Du kommer garanterat få ett Ja! När det sedan kommer till brudklänningar är förslaget att inte hålla igen.